Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vi rekryterar projektledare kompetensförsörjning

Vi rekryterar en projektledare inom kompetensförsörjning. Vill du jobba med kompetensfrågor i en privat näringslivsorganisation är detta rätt tjänst för dig.

Beskrivning av tjänst

I rollen som projektledare kommer du i första hand att ansvara för vår satsning Yrkeshögskola Mälardalen med syfte att hjälpa företagen med att hitta rätt utbildad kompetens, vilket är en av de största utmaningarna för våra företag idag. Yrkeshögskolan är en utmärkt utbildningsform som är
direkt efterfrågad av näringslivet och i arbetsuppgifterna ingår att identifiera företagens behov av kompetens. Ett stort plus är att du är intresserad av företagande och har en förståelse för rekryteringsutmaningar, en annan god merit vore HR-bakgrund.

I rollen ingår också att planera och genomföra aktiviteter inom kompetensområdet såsom seminarier, dialoggrupper/nätverk och workshops. Som projektledare inom kompetensförsörjning kommer du att i huvudsak utgå från Västeråskontoret. Ibland förekommer resor inom regionen och därför är det bra med tillgång till egen bil.

Vem är du?

Vi söker en person som trivs med att ha många externa kontakter och är duktig på att driva frågor
framåt. För oss är detta en viktig egenskap då du bland annat kommer att representera Handelskammaren Mälardalen i externa sammanhang.

Som projektledare kommer du också att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du ansvarar för administration, projektrapportering och visst kommunikationsarbete. Detta är ett spännande jobb för dig som vill arbeta brett mot utvecklig i en mindre organisation som ständigt utvecklas. Idag är vi ett härligt och engagerat gäng på 17 medarbetare fördelade på två kontor.

Om oss

Handelskammaren Mälardalen är en privat näringslivsorganisation som ägs av våra medlemsföretag i Örebro och Västmanlands län. Genom kunskap, nätverk och inflytande skapar vi ett bättre klimat för företagen i vår region. Vi brukar säga att vi röjer undan hinder för tillväxt. Vår fokusfrågor är infrastruktur, internationella affärer och kompentensförsörjning. Just nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet med fokus på kompetensförsörjning.