Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Handelsdelegation till Kalifornien

Svenska-Amerikanska Handelskammaren i San Francisco/Silicon Valley och Finska Handelskammaren bjuder in till en handelsdelegation i november. Företag inom cleantech-sektorn i Sverige och Finland får chansen att komma i kontakt med cleantech-företag, potentiella partners, kunder, myndigheter etc. i Kalifornien för att inspireras, utbyta kunskaper, idéer och hitta nya samarbetspartners.

Delegationen genomförs i nära samarbete med Tillväxtverket, Swedish Cleantech, Vinnova, Energimyndigheten, RISE och Finnish Cleantech. Representanter från dessa organisationer kommer att delta i delegationen.

Maximal utdelning

Programmet blir skräddarsytt med intressanta möten, företagsbesök, seminarier, nätverksträffar och paneldiskussioner i San Diego och San Francisco/Silicon Valley utefter de deltagande företagens preferenser och intressen.

Anmälan har öppnat och det är ett begränsat antal platser. För tillfället är 7 svenska företag anmälda.

Thor-Björn Käck

  • Projektledare
  • Medlemskap, infrastruktur och internationell handel

Kontaktpersoner

Hans Janzon (ordförande SACC San Diego), hans.janzon@sacc-sandiego.org, telefon: +1 760 500 9069
Helena Kristersson (ordförande och VD SACC SF/SV), helena.kristersson@sacc-sf.org

Sista anmälningsdag är den 31 augusti.