På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Relocation Service

Partners

Sedan hösten 2019 är Handelskammaren Mälardalen partner till EURES. Söker du arbetskraft utanför landets gränser eller vill du själv arbeta utanför landets gränser? Då är EURES något för dig. Det är ett samarbetsnätverk bestående av alla EU/EES länders arbetsförmedlingar som verkar för fri rörlighet inom EU/EES och att fler ska våga ta chansen att arbeta utomlands. EURES hjälper både dig som kommer till Sverige för att arbete men också dig som vill lämna Sverige för att arbete i ett annat EU/EES-land.

Som partner till EURES kan Handelskammaren hjälpa dig som företag att hitta rätt arbetskraft för just ditt företag och också Relocation Service för dem du anställer.

Handelskammaren och EURES driver idag flera olika projekt där våra olika uppdrag är lika tydliga som viktiga och där vi på Handelskammaren tillsammans med EURES har möjlighet att på olika sätt hjälpa företagen att hitta rätt kompetens. EURES i sin roll tillsammans med dig som företag kan ge dig stöd och hjälp till att hitta rätt kompetens i EU/EES-området. Handelskammaren kan sedan inom ramen för Relocation Service hjälpa till med att ordna allt praktiskt när er nyanställde är på plats i Sverige.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur vi på Handelskammaren tillsammans med EURES kan hjälpa ditt företag att hitta rätt kompetens utanför landets gränser.