Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ansök eller nominera till Örebro kommuns miljöpris 2020

Är du eller din verksamhet förebilder i miljöarbetet – eller vet du någon annan i Örebro kommun som är det? Ta chansen och nominera till Årets miljöpris 2020!

Varje år delar Örebro kommun ut ett externt och ett internt miljöpris. Det externa priset går till en person, företag eller organisation i Örebro kommun som på ett utmärkande sätt arbetar för miljön, klimatet och en hållbar utveckling.

Miljöpriset delas ut i samarbete med Örebro Hållbarhetsarena. Miljöpriset är ett av priserna som vanligtvis delas ut på Örebrogalan, men kommer i år att uppmärksammas på Handelskammarens Promotionmorgon i maj.

Förra årets vinnare: Med ett genomsyrande miljöengagemang och en verksamhetsidé som tar avstamp i tron på en klimatsmart framtid, utmanar KAMTech sina kunder, leverantörer och sig själva att vara del i utvecklingen av ett mer hållbart samhälle.

Bedömningsgrunder

  • Om arbetet ger miljövinst.
  • Om arbetet känns framåtsyftande och utvecklingsbart.
  • Nytänkande.
  • Spridningseffekter, det vill säga om det sporrar andra att bli miljöframsynta.

Nominera här