Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Björn Ulvaeus kommer till UTSIKT

I samband med UTSIKT lanserar Creative House CREATIVE TALKS – en ny kanal för att sprida tankar, idéer och inspiration kring entreprenörskap och företagande. De gör det i form av scenframföranden där en framgångsrik entreprenör åt gången får berätta sin historia och dela med sig av sina erfarenheter. Fritt från hjärtat, manusbundet eller i en intervju.

- CREATIVE TALKS är ett initiativ för att få högprofilerade gäster till Örebro, som kan inspirera med sina erfarenheter och berättelser. Under premiären får UTSIKT-publiken del av Björn Ulvaeus enorma drivkraft och nyfikenhet; hela vägen från ABBA till Session, säger Niclas Molinder som är initiativtagare och ledare på Creative House.

Först ut är som sagt Björn Ulvaeus – som inte behöver någon närmare presentation. Deltlagarna kommer att få ta del av personliga berättelser, anekdoter och insikter från en av Sveriges internationellt mest kända personligheter. Niclas, som är mångårig vän och affärskollega med Björn, kommer att ställa de intressanta frågorna. Det hela sker i en varm, personlig och nära atmosfär.

UTSIKT Samarbetspartners 2019

Alexborg
Conventum
Creative House
E.ON
Epiroc
Inkubera
Kinnarps
Länsförsäkringar Bergslagen
myOffice
Nethouse
Region Örebro län
Sandahl Partners
Strateg
Suzuki Garphyttan
TNG
Örebro universitet