Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vad gör morgondagens kontor till framtidens framgångsrika arbetsplats?

Arbetslivet förändras i en allt snabbare takt. Människors värderingar och beteenden förändras samtidigt som affärslandskapet ökar förändringstrycket på företag och offentlig sektor. På UTSIKT får du lära dig mer om hur du kan hantera situationen.

Baserat på lång erfarenhet och Kairos Futures ledande forskning och framtidsstudier ger Magnus Kempe en inblick i hur vi kommer att skapa den framtida framgångsrika arbetsplatsen.

Magnus Kempe är senior konsult och arbetar som Director of Retail & Finance på Kairos Future. Han arbetar främst för branscher inom konsument, media och den finansiella sektorn där han arbetat för ett flertal aktörer men även offentlig sektor, bygg, energi och telekom. Magnus har en gedigen akademisk bakgrund med studier i matematik tillsammans med en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg samt studier på MBA programmet vid Stern School of Business vid New York University.

UTSIKT Samarbetspartners 2019

Alexborg
Conventum
Creative House
E.ON
Epiroc
Inkubera
Kinnarps
Länsförsäkringar Bergslagen
myOffice
Nethouse
Region Örebro län
Sandahl Partners
Strateg
Suzuki Garphyttan
TNG
Örebro universitet