Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Upptäck Örebro på ett nytt sätt

Sällan semestrar man i sin egen stad sägs det, och möjligtvis är det också sant när det handlar om att konferera? Det vill vi ändra på.

Därför startar vi UTSIKT på fyra olika platser runt om i Örebro, som kanske är nya för dig: Alexborg i Örebro slott, business communityn Creative House, nya lokalerna för kontorsmöbeljätten Kinnarps eller kontorskonceptet myOffice.

Resten av dagen kan du diskutera framtidsfrågor med beslutsfattare och kreativa yrkesmänniskor från närområdet och upptäcka nya företag och verksamheter. Inte minst hela vårt fantastiska matlän, när Örebro Mat dukar upp en marknad exklusivt för oss på UTSIKT.

UTSIKT Samarbetspartners 2019

Alexborg
Conventum
Creative House
E.ON
Epiroc
Inkubera
Kinnarps
Länsförsäkringar Bergslagen
myOffice
Nethouse
Region Örebro lä
Sandahl Partners
Strateg
Suzuki Garphyttan
TNG
Örebro universitet