Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Extra allt på femårsjubileum!

I år fyller Stora näringslivsdagen 5 år! Det firar vi genom att erbjuda ett program som innehåller extra allt. Förra årets upplaga fick fantastiska 5,1 av 6,0 i betyg av er deltagare! Vi eftersträvar att leverera ett program i år igen som håller samma höga nivå på talare, intervjuer och samtal. Årets program kommer att handla om digitalisering, hållbarhet och ledarskap.

Business Arena är Stora Näringslivsdagens absoluta mittpunkt för mingel och möten med Regionens näringsliv och företag. Här samlas utställande företag med spännande produkter, nyfikna besökare och många beslutsfattare för att ta del av Regionen näringslivsutbud och inspireras av varandra.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap