Gör bättre rekryteringar

Handelskammaren Mälardalen hjälper dig som har företag i Västra Mälardalen när ni behöver bli bättre på att rekrytera talanger.

Med våra tjänster och nätverk blir du mer attraktiv:
Kompetensnätverket – för alla medlemmar
Inspirationsföreläsning/Workshop: Matcha talangernas krav med ett Smart EVP
Inspirationsföreläsning/Workshop: Rekrytera med LinkedIn
Relocation Service – med bland annat previsit, bostad och skola
Seminarium: Life in Sweden
Bra start för medflyttare – hitta jobb till 2

Kompetensnätverket

Handelskammaren Mälardalens Kompetensnätverk är för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning i Västra Mälardalen. Nätverket träffas sex gånger per år för att diskutera gemensamma utmaningar, utbyta erfarenheter och kunskap.

Inspirationsföreläsning/Workshop: Matcha talangernas krav med ett Smart EVP

Många i Västra Mälardalen har svårt att rekrytera specialister, nyckelpersoner, ledare och chefer. Du kanske är en av dem? Rekrytering har blivit en överlevnadsfråga och därför är det dags att göra det på ett nytt sätt.

Handelskammaren Mälardalen erbjuder en workshop ni får göra ett Smart EVP (Employee Value Proposition) som lockar just era talanger. Det blir ett medarbetarerbjudande som är UNIKT för er och skiljer er från era konkurrenter.

Inspirationsföreläsning/Workshop: Rekrytera med LinkedIn

Behöver ni lära er mer om hur ni på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare till Västra Mälardalen? Rekrytera med LinkedIn är Handelskammaren Mälardalens workshop för dig som arbetar med HR och employer branding.

Relocation Service

Handelskammaren Mälardalen ser till att dina nyanställda snabbt kan komma igång med sitt arbete och att deras familjer kommer tillrätta i Västra Mälardalen. Vi är med i processen från start till mål och erbjuder Pre-visit, Immigration (vi är certifierade hos Migrationsverket), Home search, Settling in, Ongoing support och Departure.

Seminarium: Life in Sweden

Handelskammaren Mälardalens seminarium för internationella medarbetare som ska eller nyligen har flyttat till Västra Mälardalen tar upp ämnen som man behöver känna till för att leva i Sverige. Deltagarna får också möjlighet att knyta kontakter som kan bli nya vänner.

Välkommen med din förfrågan till någon av oss!

29 maj 2024
Kompetensforum Chamber Summit 2024

Att rekrytera, behålla och utveckla personal med rätt kompetens är helt avgörande för våra medlemsföretag. Inom kompetensförsörjning möter dessvärre många stora tillväxthinder.

Läs mer

Vill du ha mer information om kompetensförsörjning

  • Personuppgifter samlas normalt in direkt från dig eller genereras i samband med att du använder våra tjänster och produkter. Ibland krävs ytterligare information för att hålla uppgifterna aktuella eller kontrollera att uppgifterna vi samlat in är korrekta.

Läs vår datlagringspolicy här.