På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Affärsnätverk Västerås

Kompetensnätverket

Ett forum för Mälardalens tillväxt

Kompetensförsörjningen är en stor utmaning för näringslivet i vår region. Att hitta rätt kompetens och att vara en attraktiv arbetsgivare blir allt svårare när konkurrensen om arbetskraften ökar.

Nätverket

Kompetensnätverket är till för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning. Nätverket träffas sex gånger per år för att diskutera gemensamma utmaningar, utbyta erfarenheter och kunskap med övriga deltagare. I nätverket får du träffa personer från andra företag som har liknande utmaningar. Varje nätverksträff har ett aktuellt tema efterfrågat av deltagarna. Tid ges för dialog och diskussion i gruppen.

Syftet med Kompetensnätverket är:

  • Erfarenhetsutbyte mellan deltagarna
  • Kunskap och omvärldsbevakning
  • Samarbeten som gynnar deltagarna

Medlemskap

Kompetensnätverket är kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen. Övriga deltagare betalar en avgift på 3 000 kr/år (ex moms). Det går självklart att bli medlem när som helst under året.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta projektledare Maria Granberg.

Maria Granberg

  • Projektledare
  • Kompetensförsörjning och YH Mälardalen
31 okt 2019
Kompetensnätverket: Branschvalidering för effektiv kompetensförsörjning

Vad är branschvalidering och hur är den bra för både individ, bransch och arbetsgivare? Inspireras av hur branschvalidering kan bidra till effektiv kompetensförsörjning - både vid rekrytering och för utveckling av befintliga medarbetare.

Läs mer