Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Råd och stöd för framgångsrika finansieringslösningar

Vi på Paulmarken Holmberg samlar lång erfarenhet av företagsöverlåtelser och finansieringslösningar. Genom bredden i vårt team kan vi erbjuda ”one-stop-shop”-rådgivning avseende dessa tjänster, vilket är mycket uppskattat av våra kunder och som leder till att snabba lösningar kan finnas – så att fokus kan återgå till verksamheten!

Vi vet att många företag i dagsläget utvärderar finansieringslösningar för att säkerställa verksamhetens överlevande framåt, ofta rör det sig om både finansiering från befintliga och nya ägare tillsammans med lån från banker och andra långivare.

Vi vet också att dessa upplägg, strukturer och förhandlingar inte är något som de flesta företagare och chefer hanterar på daglig basis och därav kan vara svåra att sätta sig in i.

Till Handelskammaren Mälardalens medlemmar erbjuder vi nu därför första timmen gratis rådgivning avseende dessa tjänster, det kan bland annat innefatta:

  • Finansieringsrådgivning inför diskussioner med banken och andra långivare
  • Transaktionsrådgivning inför investeringar från nya och befintliga ägare
  • Företagsvärderingsfrågor vid ägar- och finansieringsdiskussioner
  • Managementcoaching i finansierings- och affärsvecklingsfrågor

 

Önskar ni ta del av detta erbjudande ber vi kontakta Oskar Age på mailadress: oskar.age@paulmarkenholmberg.se, märk ämnesraden med ”Handelskammaren Erbjudande”.

Vi ser fram emot att höra från er!

För ytterligare information om oss, besök gärna www.paulmarkenholmberg.se