Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Kontorshotellet Alexborg på Örebro slott

Vi erbjuder för tillfället kontorsplats med 1 månads uppsägning under dessa speciella förhållanden

Kontorshotellet Alexborg på Örebro Slott erbjuder flexibla kontorslösningar där våra hyresgäster väljer den nivå som bäst motsvarar dess behov. Ett eget kontorsrum till den som önskar hög sekretess, ett eget skrivbord i en öppen kontorsmiljö eller en plats utan en fast kontorsplats men som ger tillgång till de faciliteter som kontorshotellet erbjuder. Hyresgäster och besökare ska uppleva en attraktiv och välkomnande atmosfär i våra unika lokaler. Flera gemensamhetsytor erbjuds, dessa är mer som en avkopplande lounge än en arbetsplats.

 KONTORSPLATS PÅ ALEXBORG

Våra medlemmar betalar en fast månadsavgift för en plats på Alexborg och erhåller full tillgång till all service som kontorshotellet erbjuder.Service som ingår i månadskostnaden är snabbt och säkert WiFi, frukt, kaffe, kall dryck, kopiering samt konferensutrustning.

KONTORSLÖSNINGAR

Vi erbjuder flexibla lösningar efter behov som inglasat kontorsrum, öppen kontorsplats och touchdown plats.

 NÄTVERK

Inbjudningar till regelbundna återkommande aktiviteter som föreläsningar av hungriga investerare, framgångsrika entreprenörer och duktiga mentorer. Vi har skapat ett nätverk på kontorshotellet som är till fördel för våra medlemmar och inbjudna gäster.

 KONFERENSRUM

Våra medlemmar har tillgång till konferensrum från 4 personer upp till 12 personer utan kostnad, mot ett tillägg finns även konferensrum för 34 personer att tillgå på slottet.

 VÅR AMBITION

Våra lokaler ska ge Alexborgs medlemmar och besökare en känsla av ”feel good” Vi vill vara den naturliga mötesplatsen för att skapa affärer och det i en avkopplande och elegant miljö.

Kontakta oss på info@alexborg.se så berättar vi mer