Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Julklappstips från Senseomind

November flög förbi i en rasande. Bland annat flyttade jag in i ny lokal på Köpmangatan 1A, Västerås.  Nu står julen snart för dörren och jag vill så klart erbjuda några julklappstips.

Jag certifierade i REBUS i slutet på november och jag är så sugen på att köra vidare med detta fantastiska verktyg som ökar självinsikten, förbättrar gruppdynamik och ökar välmående hos såväl individer, företag och organisationer.

En grupp som redan hunnit med att köra en förmiddag med REBUS är ledningsgruppen på Västerås Tidning. De uttrycker att det var "mycket lärorikt, viktigt, givande och utvecklande.”

Jag sitter just nu med de sista bitarna i min workshop-serie som har rötterna rötterna i NLP´n. Dessa workshops är skräddarsydda mot företag-personal och pedagoger som vill förbättra resultat,  få ökat välbefinnande och ökad produktion. Men också för enskilda individer och par som vill ha personlig utveckling, förbättrade relationer och ökad framgång (vad nu framgång är för dem). Dessa workshops kommer med fördel att kunna köras tillsammans med REBUS för ännu bättre resultat. Under vintern/våren 2019 körs de första omgångarna.

Bokar du innan årsskiftet, för genomförande under vinter/vår 2019 får du nu ett extra förmånligt pris. Passa på att boka teambuilding-aktivitet för våren och låt ditt företag blomstra.

Hör av dig för att boka ett möte där vi kan se över hur vi lägger upp utvecklingsplanen hos er. Härifrån och framåt. https://www.senseomind.se/kontakt/

Jag ser fram emot en händelserik december fylld av härliga möten. Hoppas vi ses.