Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Jobbmässa på Conventum Arena 6 mars

Välkommen till Jobbmässan 2019! På Jobbmässan kan du snabbt och enkelt möta personer som söker en anställning eller utbildning. Cirka 100 företag och utbildningsanordnare ges möjlighet att vara med på mässan. Vi hjälper till med affischering av ditt företags tjänster eller utbildningar samt med uppställning av monter.

Inbjudan

Inbjudan för utskrift (pdf, 171.9 kB)

Marknadsföring?

Evenemanget marknadsförs via en mässtidning. Den går som en del i Handelsstaden Örebro. Tidningen distribueras till 101 632 hushåll i Örebro län via SDR. Tidningen finns även i tidningsställ i Örebro samt på Jobbmässan. Vid bokning av mässplats får ni information om hur ni kan förstärka er synlighet ytterligare inför mässan. Efter att ni har anmält er kommer en säljare att kontakta er och erbjuda er att köpa annonsplats i tidningsbilagan för att ytterligare visa upp ert företag.

Jobbmässan marknadsförs även på Arbetsförmedlingen och Örebro kommuns hemsida och med affischer på strategiska platser, bl.a. på universiteten i regionen.

Er uppgift?

Inför mässan behöver ni fundera på vilka tjänster/utbildningar ni vill rekrytera till och skriva det på anmälningsblanketten. Det används sedan i marknadsföringen för mässan.

Under mässan representerar ni ert företag/organisation och visar vilka framtidsutsikter ni kan erbjuda i form av utbildningar eller rekryteringsbehov på både kort och lång sikt. Om ni vill hålla ett seminarium kan ni boka det på anmälningsblanketten. (Obs! Begränsat antal seminarieplatser).

Kostnader

  • 4 000 kr per monter/bord, monter 3 x 2 m inklusive marknadsföring i tidningsbilagan.
  • Varmrätt med sallad, bröd, lättöl, kaffe/te 125 kr
  • Trådlös Internetanslutning utan kostnad
  • El-anslutning 695 kr

Samtliga priser är exklusive moms.

Anmälan

För att garantera en plats på mässan och för att komma med i vår marknadsföring, behöver vi ha er anmälan senast 6 februari 2019. Här hittar du anmälningsblanketten (pdf, 31 kB)

Anmälningsblanketten skickas till thomas.stromberg@orebro.se eller roger.larsson@arbetsformedlingen.se