Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Gul PR öppnar dörrarna - erbjuder gratis kontorsplatser för kommunikatörer och marknadspersoner

Att bryta mönster och inspireras av nya perspektiv är någotGul PR värdesätter högt. För att främja kreativitet och möjligheten till spontana idéer börjar PR-byrån erbjuda gratis kontorsplatser till kommunikatörer och marknadspersoner från olika sektorer på företagets huvudkontor i Örebro.

I ett försök att skapa en dynamisk arbetsmiljö och främja interaktion mellan yrkessamma inom kommunikationsområdet, erbjuder Gul PR två kontorsplatser på sitt huvudkontor i Örebro. Denna möjlighet innefattar inte bara en arbetsplats med wifi, skrivare och andra nödvändigheter, utan även den kreativa atmosfären som Gul PR är känt för.

– Vi tror på kraften att dela erfarenheter och tankar. Genom att erbjuda fria arbetsplatser till kommunikatörer och andra marknadspersoner från olika sektorer hoppas vi kunna främja utbyten av idéer, och förhoppningsvis nya samarbeten, samtidigt som vi hoppas kunna stärka det lokala företagandet i Örebro, säger Vilhelm Hanzén, vd och senior PR-konsult.

Den kostnadsfria kontorsplatsen inkluderar givetvis kaffe och ett gott sällskap. Det är inte bara en plats att arbeta på, utan också en chans att utbyta idéer.

För att boka en kontorsplats för en dag, eller för att få mer information om tillgänglighet specifika dagar, vänligen kontakta: kontakt@gulpr.se

Gul PR är en Örebrobaserad PR-byrå som strävar efter att förändra spelplanen inom PR och kommunikation. Byrån arbetar med flera ledande aktörer inom bland annat segmenten företag och organisationer, och nöje och kultur.