Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Föreläsning av David JP Phillips med fantastiska vänner Copy

Nå dina mål - äntligen får du hjälpen!

Att sätta upp mål är inte särskilt svårt, det svåra är att nå dem. Därför är vår succéföreläsare David JP Phillips äntligen tillbaka för ännu ett Bra-Aw-event.
Denna gång med två noga utvalda vänner med en enda ambition: 
Att hjälpa dig att förverkliga just dina mål. 

Den 18 november kommer David JP Phillips tillbaka till Aros Congress Center för att med sina vänner hålla ytterligare två föreläsningar för dig som vill öka din effektivitet, motivation och bli ett bättre jag – både privat och på jobbet. Davids gäster är inga mindre än Erik Olkiewicz, hypnotisören som får dig att fokusera på, och nå dina mål genom hypnos, samt den insiktsfulle och humoristiska Inger Hansson som kommer att lära oss att hitta den balans mellan arbete och fritid som kommer att få oss att må bättre.

Välkommen till en fantastisk eftermiddag som kommer att ge dig inspiration, motivation och massor av skratt. Två föreläsningar med olika inriktningar men som båda kommer att fylla på ditt eget eller ditt arbetslags må-bra-konto och hjälpa dig/er förverkliga uppsatta mål. Tre stora namn och föreläsare som alla bjuder på sin tid för att 100% av biljettintäkterna ska kunna gå till att göra Västerås till en bättre plats genom lokal välgörenhet.  

Del 1. Kl. 16.00 – 17.30 David JP Phillips & Erik Olkiewicz 475 kronor

Under den här föreläsningen kommer du att få en rejäl dos av både inspiration och skratt. David ger oss verktyg att använda i vårt dagliga arbete för att hålla fokus och ta oss dit vi vill, medan det hela vävs ihop med Erik spektakulära hypnosshow där han använder hypnos till något vi aldrig tidigare trott var möjligt – vare sig på en scen eller för att nå våra mål. 

Rekommenderas för företagaren/entreprenören/ledaren/organisationen/marknadsföraren/säljaren/den ambitiöse medarbetaren

Del 2. Kl. 18.00-19.30 Inger Hansson & David JP Phillips 325 kronor

Hitta balansen mellan arbete och privatliv för att kunna hitta maximal glädje på båda platser. Inger inspirerar och coachar oss till ökat välmående och personlig utveckling, detta genom devisen; Våga mer än du törs. På scenen har Inger med sig David som avrundar med att bidra med sina erfarenheter och  en rad goda råd om vad som händer med din kropp när du utvecklas och mår så bra att du blir ditt allra bästa jag. 

Rekommenderas för ledaren/den ambitiöse medarbetaren/dito privatpersonen/nöjesbesökaren

Del 1 & 2. Kl 15.30-19.30 Båda föreläsningarna 695 kronor inkl mingel & enklare tilltugg

För dig som vill delta på båda passen och ladda batterierna till max bjuder vi förutom de magiska föreläsningarna på extra energi i form av mingel och enklare tilltugg i pausen.

Rekommenderas för alla!!! 🤗

Alla alla intäkter oavkortat går till Västerås stadsmissions kvinnofridsprojekt.

BOKA ERA PLATSER HÄR:
https://magnetevent.se/Event/david-jp-phillips-med-fantastiska-vanner-30656/

Kika gärna på våra andra aktiviteter:
http://bra-aw.se

Våran hemsida:
www.företagsvolontärerna.se

Varmt välkomna att boka era platser redan idag!


Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla.