Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Medlemsförmån: gå 2 och betala för 1 på Live at Heart Creative på konserthuset i Örebro den 5 september

Missa inte chansen att träffa nya startups, ta del av energin från entreprenörerna och föreläsarna. I priset ingår fika, lunch och middag samt delegatpass till hela Live at Heart festivalen med musik och film.

För andra året i rad arrangerar vi Live at Heart Creative, en konferens/festival som handlar om entreprenörsskap och innovation.

”Det här är den fetaste konferensen i hela regionen” - kommenterade Sara Wimmercranz, CEO Backing Minds efter förra årets konferens.

Nu laddar vi för årets upplaga den 5 september som även i år är på Konserthuset i Örebro där vi samlar både nationella och lokala intressanta startups och investerare samt seminarier, möten och keynotes. Kolla gärna in filmen från Live at Heart Creative 2018 via länken ovan.

– Årets tema är återigen “Entreprenuership has no borders”. Inom entreprenörskap spelar det ingen roll vilket kön man har eller vilket språk man pratar. Det är drivet att skapa något som är det intressanta och i mötet mellan olika människor händer det spännande saker, säger Niclas Molinder, medgrundare av Creative House som står bakom Live at Heart Creative. Vi har många konkreta exempel där bolag och investerare träffades och nu samarbetar tack vara Live at Heart Creative.

Live at Heart CREATIVE går av stapeln den 5 september men under hela veckan kommer det ske aktiviteter kopplat till entreprenörskap, innovation och teknik. Bland annat kommer det det vara ett hackathon som pågår under 24 timmar 3-4 september.

Alla Creative besökare får även ett fullt Live at Heart delagatpass som ger tillgång till hela festivalen med både musik och film.

Klicka här för årets program: Live at Heart Creative 2019

BOKA BILJETT HÄR