Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Få ekonomiskt stöd till din marknadsföring

Med anledning av Covid-19 så har Region Västmanland gått ut med möjligheten att söka tillfälligt marknadsföringsstöd. Vi på kommunikationsbyrån Glory Days kan hjälpa ditt företag att söka det ekonomiska stödet samt producera marknadsmaterialet.

Covid-19 har slagit hårt mot många olika branscher och pandemin fortsätter att skapa instabilitet på marknaden. Det är mot den bakgrunden som Region Västmanland har utlyst möjligheten att få ekonomiskt stöd genom ett marknadsföringsstöd. Marknadsföringsstödet kan sökas av alla företag som har sitt arbetsställe registrerat i Västmanland sam driver aktiv näringsverksamhet med vinstsyfte och innehar F-skatt. Marknadsföringsstödet kan sökas under oktober och november 2020 och till 180 000 sek.

Glory Days är sedan 2019 medlemmar i Handelskammaren Mälardalen. Vi erbjuder nu de företag som är intresserade av att nyttja Region Västmanlands marknadsföringsstöd hjälp med att genomföra sitt projekt och på så sätt driva på sina affärer.

Glory Days kan hjälpa dig med:

-       Sätta ihop ansökan om tillfälligt marknadsföringsstöd

-       Ta fram koncept och idé för din marknadsföring

-       Producera ditt marknadsföringsmaterial

-       Medieinvesteringar i print och digitala kanaler

Är du intresserad? Hör av dig till morgan@glorydays.se eller ring 0727-43 69 69 så bokar vi in ett digitalt eller fysiskt möte.

Här kan du läsa mer om marknadsföringsstödet, https://regionvastmanland.se/utveckling/bidrag-och-stod/foretagsstod/tillfalligt-marknadsforingsstod/