Gör bättre rekryteringar

Handelskammaren Mälardalen hjälper dig som har företag i Karlskoga och Degerfors när ni behöver bli bättre på att rekrytera talanger.

Med våra tjänster och nätverk  blir du mer attraktiv:
Rekryteringsnätverket – för alla medlemmar
Inspirationsföreläsning/Workshop: Matcha talangernas krav med ett Smart EVP
Inspirationsföreläsning/Workshop: Rekrytera med LinkedIn
Relocation Service – med bland annat previsit, bostad och skola
Seminarium: Life in Sweden
Bra start för medflyttare – hitta jobb till 2

Rekryteringsnätverket

Handelskammaren Mälardalens Rekryteringsnätverk är för dig som rekryterar och/eller jobbar med employer branding i Karlskoga och Degerfors. Genom nätverket får du kunskap, kontakter och inspiration så att du blir bättre på att rekrytera erfarna och efterfrågade medarbetare.

Inspirationsföreläsning/Workshop: Matcha talangernas krav med ett Smart EVP

Många i Karlskoga och Degerfors har svårt att rekrytera specialister, nyckelpersoner, ledare och chefer. Du kanske är en av dem? Rekrytering har blivit en överlevnadsfråga och därför är det dags att göra det på ett nytt sätt.

Handelskammaren Mälardalen erbjuder en workshop ni får göra ett Smart EVP (Employee Value Proposition) som lockar just era talanger. Det blir ett medarbetarerbjudande som är UNIKT för er och skiljer er från era konkurrenter.

Inspirationsföreläsning/Workshop: Rekrytera med LinkedIn

Behöver ni lära er mer om hur ni på ett enkelt sätt kan använda LinkedIn som ett verktyg för att hitta och rekrytera medarbetare till Karlskoga och Degerfors? Rekrytera med LinkedIn är Handelskammaren Mälardalens workshop för dig som arbetar med HR och employer branding.

Relocation Service

Handelskammaren Mälardalen ser till att dina nyanställda snabbt kan komma igång med sitt arbete och att deras familjer kommer tillrätta i Karskoga och Degerfros. Vi är med i processen från start till mål och erbjuder Pre-visit, Immigration (vi är certifierade hos Migrationsverket), Home search, Settling in, Ongoing support och Departure.

Seminarium: Life in Sweden

Handelskammaren Mälardalens seminarium för internationella medarbetare som ska eller nyligen har flyttat till Karlskoga och Degerfors tar upp ämnen som man behöver känna till för att leva i Sverige. Deltagarna får också möjlighet att knyta kontakter som kan bli nya vänner.

Bra start för medflyttare

Händer det att ni hittar en extra bra talang som ni inte vill gå miste om? Med tjänsten Bra start för medflyttare får ni en stark konkurrensfördel och ökar chanserna till anställning

Välkommen med din förfrågan till någon av oss!

Marcus Ellervik

  • Projektledare
  • Relocation Service
29 maj 2024
Kompetensforum Chamber Summit 2024

Att rekrytera, behålla och utveckla personal med rätt kompetens är helt avgörande för våra medlemsföretag. Inom kompetensförsörjning möter dessvärre många stora tillväxthinder.

Läs mer
12 jun 2024
Nyfiken på Handelskammaren - Affärslunch i Örebro

Affärslunch på Restaurang Tillsammans för dig som funderar på ett medlemskap hos Handelskammaren.

Läs mer

Vill du ha mer information om kompetensförsörjning

  • Personuppgifter samlas normalt in direkt från dig eller genereras i samband med att du använder våra tjänster och produkter. Ibland krävs ytterligare information för att hålla uppgifterna aktuella eller kontrollera att uppgifterna vi samlat in är korrekta.

Läs vår datlagringspolicy här.