Kunskapsfrukost med Exitpartner företagsmäklare - Handelskammaren Kunskapsfrukost med Exitpartner företagsmäklare - Handelskammaren

Anmäl dig till Kunskapsfrukost med Exitpartner företagsmäklare

När
2020-11-10 08:30 - 2020-11-10 09:45

Var
Handelskammaren Mälardalen, Vasagatan 20 A, Västerås

Kostnad
Medlem 0 SEK, icke-medlem 295 SEK

Välkommen på Kunskapsfrukost för dig som är intresserad av att köpa eller sälja företag. Matz Forsberg från Exitpartner går (bland annat) igenom hur en försäljningsprocess kan se ut med en företagsmäklare, vad som gör ett bolag "säljbart" samt hur de kan hjälpa till med sökuppdrag om du är intresserad av att köpa ett bolag.

Information: Kostnadsfritt medlemmar. Icke medlemmar debiteras 295 kr ex. moms. Sista anmälan: 09 november 2020 Information med anledning av COVID-19 (Corona) Med anledning av utvecklingen kring COVID-19 vill vi informera om följande avseende våra event och seminarier: Vi uppmanar vänligt samtliga av våra besökare med förkylnings- eller influensaliknande symptom att inte delta fysiskt på inbokat event, seminarium eller möte. Om du har anmält dig men inte kan delta pga förkylningssymptom så går det bra att ansluta online. Vi har även ett begränsat antal för fysiskt deltagande. om frukosten är fullbokad så går det bra att delta online. Hör av dig till paula@handelskammarenmälardalen.se om detta blir aktuellt.

Sista registreringsdagen har passerat.

Var god kontakta Paula Byström vid eventuella frågor.

Epost: paula@handelskammarenmalardalen.se

Telefon: