Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Vi är varandras livförsäkring!

Känner du dig trygg med att kunna rädda någon annans liv genom att gå en 2-timmars kurs i Hjärt-lungräddning (HLR) en gång vart 3:e år på jobbet? Troligen inte. "Hur var det man skulle göra nu igen?", är en kommentar vi ofta hör. Kunskapen sitter tyvärr inte i ryggraden. Vilket skapar otrygghet. Men det vill vi ändra på! Genom att ge människor möjlighet att träna oftare och mer hållbart kommer de kunna agera snabbare och tryggare om en kollega, vän eller familjemedlem någon gång skulle drabbas av akut hjärtstopp.

Den nya digitala hybridutbildningen eHLR® möjliggör träning närsomhelst och varsomhelst. eHLR®-utbildningen består av filmer, bilder, grafik och information från erfarna HLR-instruktörer och inkluderar både praktiska och teoretiska moment. Utbildningen gör du själv (istället för i grupp) framför din egen skärm och tar bara 45 min. I konceptet ingår en smart övningsdocka med LED-lampor för direkt feedback som du kan träna på 365 dagar om året. Din kunskap verifieras med kontrollfrågor för att säkra upp kunskaperna och efter avklarat slutprov så får du ett intyg att visa upp för HR eller annan ansvarig person. Utbildningen kan dessutom upprepas hur ofta du vill utan extra kostnad hela året som licensen gäller. Lätt. Enkelt. Och till en lägre kostnad än traditionella alternativ.

Vill du också bli en hjärtssäkrad och ännu tryggare arbetsplats? Som medlem i Handelskammaren erbjuder vi dig som vill en gratis prova-på-licens i 14 dagar om du skickar ett mail till johnny.sundin@nicetobealive.se

Tack för att du utbildar dig - tillsammans är vi varandras livförsäkring

/ Johnny Sundin & Peter Jonsson - Medlemmar i Handelskammaren Mälardalen