Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Välkommen till Tegelbruksdagen den 15e maj

Tegelbruksdagen 2024 - Ingen inspiration är för liten, ingen dröm är för stor!

Vi tror på att prata om ljuset och inte upplysa om mörkret. Med våren på ingång vill vi bjuda på ljusglimtar. Fokus för i år är de goda krafter som finns omkring oss. Vi vill berätta om hur enskilda människors handlingar kan förändra tillvaron, inte bara för individen, utan för oss alla. En dag med mycket känslor och skratt – kom och dela glädjen med oss!

Årets talare

RISSA SEIDOU

Rissa Seidou, områdespolis i Järva, högaktuell med ”Poliserna i våldsvågen” på TV4, deltar i ett samtal med Beston Kalefa, om vikten av det förebyggande arbetet. Som områdespolis och förebild, arbetar Rissa i nära samarbete med kommunen och andra aktörer i samhället med både brottsförebyggande och trygghetsskapande aktiviteter. Rissas engagemang sträcker sig bortom arbetstiderna, då hon även på sin fritid finns till för ungdomar. Du vill inte missa Rissa!

PELLE SANDSTRAK

Pelle Sandstrak, även känd som Mr. Tourette, är författare och benämner sig själv som ofrivillig ståuppkomiker. När han var i 20-årsåldern kom han till Sverige från Norge för att få hjälp och behandling för sina tvång och tics. 15 maj intar han vår scen under Tegelbruksdagen för att föreläsa om vägen från uteliggare och hemlös till firad föreläsare och författare.

Varmt välkommen önskar vi på Tegelbruket tillsammans med våra partners

För information och anmälan klicka på länk till Tegelbrukets hemsida, https://www.tegelbruket.org/tegelbruksdagen/

Välkomna!