Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

TA NÄSTA STEG FRÅN DIGITALISERING TILL AUTOMATISERING MED HJÄLP AV ROBOTICS

Välkommen på seminarium!

• Hur kan man som verksamhet använda ny teknik kring t.ex. digitalisering, automatisering och RPA (Robotics Process Automation) för att säkra sin framtid och nå sina mål?

• Rapporter idag säger att svenska företag anser att deras viktigaste IT-prioriteringar för framgång under 2019 är informationssäkerhet,
digitalisering samt optimering, automatisering och effektivisering av verksamheten.

• Företag idag måste påbörja en digital omvandlingsresa för att kunna hantera de utmaningar som finns, du kan inte ignorera din befintliga miljö och infrastruktur.

Digitalisering av innehåll och införande av Robotics gör ditt företag mer konkurrenskraftigt, smidigt och lönsamt, men verkligheten är att "det gamla sättet" av arbetet inte kommer att försvinna på kort sikt, och papper kommer fortfarande att vara med oss.

Effektivisering med hjälp av digitalisering och automatisering utgör kärnan i Canons kompetens och erbjudande, låt oss hjälpa er att ta tag i detta, vara er rådgivare, partner samt stödjande drivkraft.

Du är genom denna inbjudan varmt välkommen till seminarium, vi bjuder på en trevlig stund tillsammans samt givetvis viktiga insikter kring ovan nämnda ämnen.

När och var:
18:e oktober
Eskilstuna Gillbergavägen 4 Frukost 07:30 – 09:00
Västerås Kokillgatan 2A Lunch 11:30 – 13:00

Skicka din anmälan senast 11:e oktober till martin.persson@canon.se