Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Nyfiken på hur AI och maskininlärning kan öka din konkurrenskraft?

Oavsett storlek på företag och storlek på budget kan du nu ta chansen att utforska AI och se vilka möjligheter som finns att skapa ökad konkurrenskraft och värde för dina kunder. Våra experter på Neurolearn ger dig tillgång till den senaste forskningen tillämpad för just dina behov utan att du behöver ha några egna kunskaper eller egen IT infrastruktur.

Vi vägleder dig genom hela processen, från insamlandet av data (t.ex dokument, rapporter, bilder och filmer) till generering av insikter för att se mönster av olika slag, göra prediktioner och optimeringar eller för att följa objekt i videos till exempel.

Kontakta oss gärna för ett virtuellt eller fysiskt kostnadsfritt utforskande möte, för att lära mer om hur maskininlärning kan vara till nytta för dig och dina kunder. AI kommer att påverka oss lika mycket som internet gjorde när det kom. Näringslivet har än så länge bara skrapat på ytan vad gäller användandet men de som är tidigt ute har mycket att vinna!

Ring gärna vår VD Helena Söderström 070-5320081 eller använd länken nedan för att läsa mer och skicka ett mejl till oss!

https://www.neurolearn.se/get-involved