Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Nebu stöder Musikhjälpen

Nebu bidrar till Musikhjälpen i Västerås 2019. 11 december kan du träffa oss på Sigma Torget. I vårt tält har du möjlighet att hjälpa till att slå in julklappar till stadsmissionens insamling för hemlösa, samtidigt som vi kan berätta och svara på frågor om vår insamling till Musikhjälpen.

Årets tema för Musikhjälpen är ‘Sex är inte ett vapen’. Vi erbjuder en valfri konsultation inom ett av våra expertområden gentemot bidrag i vår digitala bössa till Musikhjälpen.

Du kan välja mellan följande områden:

Hållbarhet
Projektledning
Informations och processmodellering
Business Intelligence och Analytics
Förändringsledning
GDPR
Rebus

Lämna ditt bidrag till Musikhjälpen här. Tack för ditt bidrag!
Kontakta oss här för att boka in din kostnadsfria konsultation.

Syftet med Musikhjälpen är att samla in pengar till ett projekt. Detta genomförs genom att tre programledare stängs in i ett hus, kallat “glasburen”, i sex dygn utan fast föda. Under tiden sänder de radio och TV 24 timmar om dygnet hela perioden, samtidigt som lyssnarna och tittarna kan önska låtar mot att de skänker pengar.  Den 9–15 december 2019 kommer Musikhjälpens glasbur befinna sig  på Stora Torget i Västerås. Vi på Nebu kommer att finnas på Sigma torget 11 november där du också kan bidra till insamlingen och boka in din konsultation. Produktionsbolaget är SVT/Sveriges radio.