Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

"Livet går alltid vidare" - Patrick Ekwall

Möt Patrick Ekwall, journalist, författare och änkling

För två år sedan förlorade en av Sveriges mest kända sportjournalister sin livskamrat i bröstcancer. Hannah var bara 39 år. Hustru till Patrik. Dotter till Karin. Mamma till Tindra.

Patrick Ekwall ger oss en gripande och omskakande föreläsning om hur snabbt hela tillvaron kan förändras. Men han beskriver också hur han har tagit sig vidare - och varför. Mitt i allt det mörka bjuder föreläsningen på mod, hopp och styrka.

När? Måndagen den 27 mars, kl 12.00-12.45, därefter lunch.

Var? Elite Stora hotellet, Drottninggatan 1 Örebro

Pris? Mat, dryck och föreläsning kostar 200 kr för dig som är månadsgivare till Nyckelfonden och 250 kr för dig som inte är det.

Klicka på länken för anmälan och betalning: Anmälan

Välkommen till en lunch med mening. En lunch om livet.

Lunch med mening arrangeras av Nyckelfonden - för livsviktig forskning nära dig. Nyckelfonden delar ut pengar till medicinsk forskning i Örebro län. Forskning som bidrar till ett friskare liv och som du och dina nära tidigt får nytta av. Men utan bidrag ingen forskning. Här spelar vi alla en avgörande roll.
Vill du veta mer, bli månadsgivare eller partner - eller öronmärka ditt bidrag till forskning som du känner extra mycket för? Välkommen till nyckelfonden.se

Annons Patrick Ekwall