Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Att planera är silver, göra är guld - Johan Book

Alla vill skapa bättre resultat och genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation. Däremot är vi mindre bra på att utnyttja och använda den kunskapen.  

Med världens mest etablerade arbetspsykologiforskning i världen i ryggen tar vi oss an våra framtida organisatoriska utmaningar på ett lättsamt, involverande och konkret sätt. Johan Book är smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Numera driver han företaget Motivationsbyrån samt rörelsen www.hejengagemang.se

och har en tydlig mission, att omvandla modern arbetspsykologiforskning till verklighet och därigenom skapa ökad motivation, ökat välmående, högre prestation och bättre resultat. Han är också författare till bästsäljaren "Ledarutmaningen - att planera är silver, göra är guld.

Med på föreläsningen är också Hanna Wiljebrand, affärsutvecklare och HR-specialist på Create Business Incubator. Hanna kommer belysa vikten av kultur, ledarskap och teameffektivitet och sambandet med framgång.

Välkommen till en inspirerande och lönsam föreläsning på expectrum där Johan och Hanna avstår hela sina arvoden så att
alla intäkter oavkortat kan gå till Västerås Stadsmissions arbete för kvinnofrid.

BOKA HÄR:
https://magnetevent.se/Event/att-planera-ar-silver-gora-ar-guld---johan-book-28160/
Glöm inte att ange rabattkod: Handelskammaren

Mer info här https://bra-aw.se/ och här: https://www.foretagsvolontarerna.se/

Välkommen till Expectrum den 21 mars önskar vi på Handelskammaren!