Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Framgångsevent hos Mindflower

Nu bjuder vi in till höstens första event på Mindflowers kontor! Den 5:e oktober kommer vi med hjälp av skickliga föreläsare och experter utbilda, diskutera och trendspana tillsammans. Tema för eventet är ”Hur kan vi alla skapa högpresterande team? och för att lära oss mer om detta gästas vi av Berit Friman, VD för Dale Carnegie:

”Under flera år har vi fått läsa om hur andra gör för att skapa högpresterande team. Det är företag som Google med sitt Aristotle-projekt, men även Netflix, Amazon, Apple, Microsoft och Slack som framgångsrikt har arbetat för att hitta nycklar till att få team att prestera på en hög nivå.

Ibland handlar det om frihet, ibland nämns ’incheckningar’, ibland vill man att alla ska vara ’på kontoret’. Det enda vi kan vara säkra på är att förmågan att samarbeta och kommunicera effektivt är något som även i framtiden kommer vara avgörande för vår egen och teamets framgång. Vi kommer att undersöka vilka bästa praxis som finns idag och vilka effekter de ger, men också reflektera över vad som kan passa våra egna team för att bli ännu mer högpresterande.”

Det kommer dessutom bjudas på fler spännande gäster och aktiviteter:

- Expertpanel diskuterar ämnen som innovation, datavisualisering, kundportaler samt MI, AI och inbyggda system
- Salar Azizi på Västerås Destilleri berättar om sin företagsresa och vägen mot framgång
- Vernissage med utställare
- Mingel och nätverkande med snacks och tilltugg

Vår expertpanel kommer presenteras löpande, så se till att hålla utkik i eventet för att inte missa några nyheter.

Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer och anmäl dig här.