Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Campusmässan 2021 - Network from anywhere

Campusmässan är Örebro universitets största arbetsmarknadsmässa där du som är arbetsgivare har chansen att träffa studenter med en bredd av kompetenser från våra 82 olika utbildningsprogram. Vi är en mötesplats för arbetsgivare och studenter där kontaktskapande, rekrytering och framtid står i fokus.

Läget i omvärlden gör att vi behöver tänka om vårt erbjudande och hur vi träffas. Campusmässan 2021 kommer därför att genomföras som en virtuell mässa. Detta är givetvis väldigt spännande, och vi tror att det virtuella formatet ger helt nya möjligheter att skapa kontakt!

På den virtuella mässplattformen kommer studenter och arbetsgivare kunna chatta och ha videosamtal för att nätverka och få kunskap om arbetsmarknaden. En av de mer spännande funktionerna är att du som är arbetsgivare kommer kunna söka på studenternas kompetenser. Vår förhoppning är att detta leder till en ökad matchningsgrad och att ni får prata med just de studenter som är rätt för er verksamhet.

Hör av dig till oss om din verksamhet kan erbjuda studenterna anställningar, praktikplatser, VFU, examensjobb, traineeplatser eller liknande!

Campusmässan äger rum den 10 februari kl. 10-15.

Läs mer om Campusmässan och anmäl dig här!