Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Ampilio lär dig om röstsök - och varför det är så viktigt!

"Röstsök är det nya, det är lika självklart att anpassa hemsidan för röst som att den ska vara snabb och snygg för en besökare som använder mobilen".

Vi på Ampilio är experter på digital marknadsföring och har all kunskap som krävs för att hjälpa våra kunder lyckas med digital marknadsföring. Artikeln är skriven av Simon Ekberg, en av grundarna till Ampilio. Simon har arbetat med digital marknadsföring i över 8 år och föreläser ofta om ämnet på Mälardalens högskola, konferenser eller ute hos våra kunder.

Utdrag från artikeln: När över hälften av alla sökningar i Sverige sker via röstsök i början av nästa år innebär det att ni försvinner helt ur era kunders köpresa om ni inte röst-säkrat er verksamhet och hemsida. Om ni inte finns som alternativ kan kunderna helt enkelt inte välja er. I ett värsta scenario kan det innebära att ni förlorar hälften av era kunder och omsättning.

Så, har du koll på röstsök? Läs hela artikeln Simon Ekberg skrivit om röstsök för att lära dig mer om vad det är och varför det är viktigt för just DIG!