På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Affärsnätverk Örebro

Marknadsklubben

Vi stärker Örebros marknadsförare

Arbetar du med marknadsföring eller kommunikation – på stort som litet företag, på reklambyrå eller kanske i en organisation, då är det här nätverket för dig! Marknadsklubben vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation i Örebro, oavsett om du befinner dig på beställarsidan eller leverantörssidan. Genom nätverket vill vi stärka Örebros marknadsförare, lyfta fram god marknadsföring och bidra till tillväxt och utveckling av branschen.

Vem kan vara med i Marknadsklubben?

En förutsättning för att gå med i Marknadsklubben är att ditt företag är, eller blir, medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon
12 Nov 2019
Så använder du sociala medier för att nå affärsmål

Det finns en enorm potential och oändliga möjligheter i sociala medier och digitala kanaler. Men hur ska ni faktiskt utnyttja det till er fördel och verkligen ta tillvara på det på bästa sätt för just er i er verksamhet?

Läs mer
Marknadsklubben

Så får du bäst effekt som sponsor

Ida Bergfeldt gav exempel på hur företag i olika branscher aktiverar sina sponsorskap i egna och köpta kanaler – både kring större och mindre samarbeten. Att tiden då vi kunde ringa in en målgrupp med ålder, geografi och kön för länge sedan är förbi är ingen nyhet. Men hur tänker då de som sponsrar bäst? - Det kunskapen om dina kunders ...
Publicerad 18 02 21
Marknadsklubben

Professionella reklamköpare gör bättre affärer

Marknadsklubben

Dags att skrota din strategi för sociala medier