Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTMÖTE om Bonus Malus & Trängselskatten

Det har säkert inte undgått någon att det under 2018 och 2019 kommer att ske förändringar kring skatter, regler och redovisning kopplat till bilar och lätta lastbilar. Media har flitigt rapporterat om hur regeringens förslag kring Bonus Malus och Trängselskatten kommer att påverka olika fordon, personer och organisationer. Den 29 november fastslog Regeringen regelverket för Bonus Malus och nu vill vi berätta hur detta kommer att påverka era bilkostnader framåt.

Som er partner och leverantör av bilar vill vi självklart hjälpa till att reda ut dessa begrepp och dela med oss av vår analys om hur detta påverkar er bilpark och kostnaderna som är kopplade till de nya reglerna.

Vi har bjudit in Bo Gylner från Volvofinans Bank som berättar om förändringarna och svarar på era frågor och funderingar. Du behöver själv inte ansvara för bilfrågor i ditt företag, men vi ser gärna att du bjuder kollegan som hanterar dessa frågor.

Vi hoppas att detta låter intressant och hälsar samtliga på ert företag som kör bil i tjänsten varmt välkommen till vårt frukostmöte.

 

AGENDA

  • 08.00 Kaffe och fralla a lá Steam
  • 08.30 Information om Bonus Malus & Trängselskatten
  • 09.00 Slut
O S A senast torsdag 14 december. Kontakt: Petter Svalby, 010-497 26 52
E-post: petter.svalby@bilia.se
Vi ses på Steam!