OM UTSIKT 2019

Nu bjuder Handelskammaren Mälardalen för fjärde gången in till mötesplatsen UTSIKT. En fantastisk möjlighet för alla som vill påverka tillväxten och utvecklingen i Örebroregionen.  UTSIKT är en mötesplats med en tydlig avsikt. Vi samlar företag, universitet, offentliga näringslivsaktörer och den ideella sektorn för att tillsammans skapa förutsättningar för framtidens företagande i hela Örebro län.

Du får 15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Årets tema är framtidens företagande och vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till affärsutveckling.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång.

UTSIKT 2019 pågår hela dagen den 10 oktober och vi lovar att du är lite smartare, har lite fler vänner och är på gott humör när du går hem på kvällen. Det blir en intensiv dag med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer, göra affärer, ha roligt och hänga med kompisar.

Conventum Kongress är platsen för dagen. Vi har redan nu många engagerade samarbetspartners och det finns mer är 30 utställarplatser för dig som vill visa upp din verksamhet och sprida kunskap om vad ni gör till Örebroregionens näringsliv.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon