OM UTSIKT 2021

"Jag tyckte det var otroligt intressant och roligt! Träffade otroligt många nya och gamla vänner."

"Jag kom hem glad och inspirerad efter en verkligt bra och givande dag."

"Trevligt att vara på olika platser först för att sedan mötas upp allihopa."

Nu bjuder Handelskammaren Mälardalen för femte gången in till mötesplatsen UTSIKT. En fantastisk möjlighet för alla som vill påverka tillväxten och utvecklingen i Örebroregionen. UTSIKT är en mötesplats med en tydlig avsikt. Vi samlar företag, universitet, offentliga näringslivsaktörer och den ideella sektorn för att tillsammans skapa förutsättningar för framtidens företagande i hela Örebro län.

Du får 15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Årets tema är artificiell intelligens och hållbarhet för framtidens företagande och vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till affärsutveckling.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång.

UTSIKT 2021 pågår hela dagen den 4 mars och vi lovar att du är lite smartare, har lite fler vänner och är på gott humör när du går hem på kvällen. Det blir en intensiv dag med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer, göra affärer, ha roligt och hänga med kompisar.

Conventum Kongress är platsen för dagen. Vi har redan nu många engagerade samarbetspartners och det finns mer är 30 utställarplatser för dig som vill visa upp din verksamhet och sprida kunskap om vad ni gör för Örebroregionens näringsliv.