PROGRAM

Moderator Kattis Ahlström

Kattis Ahlström är en av våra största TV-personligheter och en mycket uppskattad och engagerad moderator, konferencier och debattledare. Kattis har varit programledare för många olika TV-program, däribland Melodifestivalen, Uppdrag granskning, TV-huset och Nyhetsmorgon. 2005 tilldelades hon TV-priset ”Kristallen” för årets kvinnliga programledare.

2024 leder hon oss genom Stora Näringslivsdagen med gala i Örebro den 20 mars.

Fotograf: Peter Cederling

9.15 - Incheckningen öppnar

På Conventum Kongress, ingång Fabriksgatan 19.
Business Arena håller öppet. Det är Stora Näringslivsdagens arena upplagd för mingel och möten med andra deltagare, utställare och företag.

10.00 - Välkommen

10.15 - Pass 1

Emma Frans - Sant, falskt eller mittemellan
Presenteras av Sparbanken Bergslagen

Emma Frans är doktor i epidemiologi, forskare vid Karolinska Institutet och vetenskapsskribent i Svenska Dagbladet. I sociala medier har hon lyckats skapa sig en stor plattform genom att på ett träffsäkert och humoristiskt sätt förmedla kritiskt tänkande och ett vetenskapligt förhållningssätt. Hon är dessutom en återkommande gäst i TV och radio. 2017 fick hon Stora Journalistpriset i kategorin Årets Röst och utsågs till Årets folkbildare.

Ashkan Fardost - Framtiden med AI som du aldrig tänkt förut

Baserat på den senaste forskningen skapar Ashkan Fardost inspirerande föreläsningar som hjälper dig och din verksamhet inom områden som innovation och digitalisering. För människor som växer upp i internet-eran har en radikalt annorlunda världsvy och synsätt på hur de vill bo, leva, jobba, skapa och förverkliga sig själva. Och det är inte förrän man börjar titta på denna omvälvande förändring från det mänskliga perspektivet som man kan dra slutsatser om hur det kommer påverka ens bransch, yrke och framtid. Ashkan Fardost är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen. Ashkan Fardost nominerades till Årets Talare 2017.

11.45 - Nätverkslunch i Business Arena

Business Arena är Stora Näringslivsdagens arena upplagd för mingel och möten med andra deltagare, utställare och företag.

13.00 - Framtidens Örebroregion

Vi är övertygade om att vi tillsammans - företag, näringslivsorganisationer, föreningar och offentlig sektor - kan ta ett större ansvar för viktiga frågor som utvecklar Örebroregionen. Resan börjar här: genom erfarenhetsutbyte, omvärldsbevakning och ny kunskap.

I samarbete med Eon, Epiroc, Swedbank och Örebro kommun.

14.15 - Nätverksfika i Business Arena

Business Arena är Stora Näringslivsdagens arena upplagd för mingel och möten med andra deltagare, utställare och företag.

14.50 - Pass 3

Talare 3 (avslöjas snart)

16.00 - Dagpasset slut

Business Arena håller öppet till 16.30.

Drop in från 18.00 - Fördrink & DJ

DJ Källan har underhållit som DJ sedan mitten av åttiotalet och har sedan dess spelat på de flesta nattklubbarna i Örebro fram till nu. Han har gjort över 3000 spelningar och nu underhåller han oss.

19.00 - Galamiddag med prisutdelningar

Klädkod kväll - Finklätt för fest

Finalisterna i de olika kategorierna har reserverade bord. Ni hittar vart ni ska sitta på skyltar vid ingången. Övriga har fri placering. Tänk på att fylla på framifrån.

Kvällen bjuder på musikunderhållning, överraskningar samt det viktigaste, prisutdelning av:

Årets Företagare
Årets Unga Företagare
Årets Marknadsförare
Årets Exportföretag
Årets Innovatör
Årets Näringslivspris

Meny

Förrätt

Varmrätt

Dessert

22.15 - Musikunderhållning: About Time

Showbandet About Time tar vid direkt efter att sista priset har delats ut. Med det här gänget på scen är det svårt, nästan omöjligt att sitta still. About Time bjuder på musik alla känner igen och river igång en ordentlig fest.

23.00 - Vickning

Vickning i form av korv med bröd så att vi orkar hela kvällen.

23.15 - DJ Källan

Vår DJ är tillbaka! Under fördrinken fick ni en försmak av DJ Källan. Nu tar han vid efter About Time för att underhålla er hela vägen till stängning.

00.30 - Stora Näringslivsdagen med gala är slut för i år

Utanför väntar ett antal bilar från Möller bil på att ta dig hem.

PARTNERS 2024