På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Lokala handelskammaren Västerås

Vår lokala handelskammare i Västerås har ett extra starkt fokus på frågor och aktiviteter som är viktiga för medlemsföretagen i Västerås.

Handelskammaren Västerås bildades 2014 genom ett samgående mellan Västerås Företagarförening och Handelskammaren Mälardalen. Som medlem i Handelskammaren Mälardalen och med säte i Västerås stad ingår man i den lokala enheten Handelskammaren Västerås och får tillgång till:

 

  • Lokala nätverk och mötesplatser där du kan utbyta erfarenheter och knyta nya affärskontakter. Du hittar alla evenemang i kalendariet.
  • Handelskammarklubben som är en populär eftermiddagsträff en gång i månaden med cirka 70 deltagare varje gång.
  • Vår marknadsplats där du kan publicera nyheter och erbjudanden på vår webbplats (gäller medlemmar både i Örebro och Västmanlands län).

Vi vill bidra till att göra Västerås mer attraktivt att bo och verka i – att fler ska vilja flytta hit och att fler både vill, och kan, starta och driva företag här. Tillsammans kan vi skapa tillväxt. Handelskammarens aktiviteter och tjänster i Västerås planeras och utvärderas tillsammans med en lokalstyrelse, som består av representanter för medlemsföretag.

Mer information om medlemskap
Lokalstyrelse Handelskammaren Västerås
Kontakta Handelskammaren Västerås

Välkommen till Handelskammaren Mälardalen och Västerås!

Anna Holmström

  • Regionchef
  • Västmanland, Eskilstuna och Strängnäs, Stora Näringslivsdagen och medlemskap