På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar

Lokala handelskammaren Västerås

Vår lokala handelskammare i Västerås har ett extra starkt fokus på frågor och aktiviteter som är viktiga för medlemsföretagen i Västerås.

Handelskammaren Västerås bildades 2014 genom ett samgående mellan Västerås Företagarförening och Handelskammaren Mälardalen. Som medlem i Handelskammaren Mälardalen och med säte i Västerås stad ingår man i den lokala enheten Handelskammaren Västerås och får tillgång till:

 

  • Lokala nätverk och mötesplatser där du kan utbyta erfarenheter och knyta nya affärskontakter. Du hittar alla evenemang i kalendariet.
  • Handelskammarklubben som är en populär eftermiddagsträff en gång i månaden med cirka 70 deltagare varje gång.
  • Vår marknadsplats där du kan publicera nyheter och erbjudanden på vår webbplats (gäller medlemmar både i Örebro och Västmanlands län).

Vi vill bidra till att göra Västerås mer attraktivt att bo och verka i – att fler ska vilja flytta hit och att fler både vill, och kan, starta och driva företag här. Tillsammans kan vi skapa tillväxt. Handelskammarens aktiviteter och tjänster i Västerås planeras och utvärderas tillsammans med en lokalstyrelse, som består av representanter för medlemsföretag.

Mer information om medlemskap

Lokalstyrelse Handelskammaren Västerås

Välkommen till Handelskammaren Mälardalen och Västerås!