På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Nätverk - Kunskap - Inflytande på lokal nivå

Lokala handelskammaren Örebro

Vår lokala handelskammare i Örebro har ett extra starkt fokus på frågor och aktiviteter som är viktiga för medlemsföretagen i Örebro.

Handelskammaren Örebro bildades 2011 genom ett samgående mellan Örebro Promotion ekonomisk förening och Handelskammaren Mälardalen. Som medlem i Handelskammaren Mälardalen och med säte i Örebro kommun ingår man i den lokala enheten Handelskammaren Örebro och får tillgång till:

 

  • Lokala nätverk och mötesplatser där du kan utbyta erfarenheter och knyta nya affärskontakter. Du hittar alla evenemang i kalendariet.
  • Promotionmorgon som är Örebros äldsta medlemsfrukost med cirka 200 deltagare varje gång (sista fredagen varje månad).
  • Speakers Corner på Promotionmorgon som innebär att du kan spela in och visa en reklamfilm kostnadsfritt.
  • Vår marknadsplats där du kan publicera nyheter och erbjudanden på vår webbplats (gäller medlemmar både i Örebro och Västmanlands län).

Vi vill bidra till att göra Örebro mer attraktivt att bo och verka i – att fler ska vilja flytta hit och att fler både vill, och kan, starta och driva företag här. Tillsammans kan vi skapa tillväxt. Handelskammarens aktiviteter och tjänster i Örebro planeras och utvärderas tillsammans med en lokalstyrelse, som består av representanter för medlemsföretag.

Mer information om medlemskap

Lokalstyrelse Handelskammaren Örebro

Välkommen till Handelskammaren Mälardalen i Örebro!

Jenny Emerén

  • Verkställande direktör