På Handelskammaren Mälardalens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Jag accepterar
Nätverk - Kunskap - Inflytande på lokal nivå

Lokala handelskammaren Bergslagen

Vår lokala handelskammare i Bergslagen har ett extra starkt fokus på frågor och aktiviteter som är viktiga för medlemmarna i Lindesberg, Ljusnarsberg, Nora och Hällefors.

Handelskammaren Bergslagen bildades 2014 på initiativ av medlemmar i Nora, Lindesberg och Ljusnarsberg. Sedan 2016 deltar också Hällefors. Som medlem i Handelskammaren Mälardalen och med säte i någon av Bergslagskommunerna ingår man i den lokala Handelskammaren Bergslagen och får tillgång till:

 

  • Lokala nätverk och mötesplatser där du kan utbyta erfarenheter och knyta nya affärskontakter. Du hittar alla evenemang i kalendariet.
  • Vår medlemsportal där du kan publicera nyheter och erbjudanden på vår webbplats (gäller medlemmar både i Örebro och Västmanlands län).

Vi vill bidra till att göra Bergslagen mer attraktivt att bo och verka i – att fler ska vilja flytta hit och att fler både vill, och kan, starta och driva företag här. Tillsammans kan vi skapa tillväxt. Handelskammarens aktiviteter och tjänster i Bergslagen planeras och utvärderas tillsammans med en lokalstyrelse, som består av representanter för lokala medlemsföretag.

Mer information om medlemskap

Lokalstyrelse Handelskammaren Bergslagen

Välkommen till Handelskammaren Mälardalen i Bergslagen!