Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

SIGMAS INSPIRATIONSDAG ONLINE

Framtidens arbetsliv – hur kan digitaliseringen stötta dig och dina kollegor?

Sigmas Inspirationsdag har under åren bjudit tusentals deltagare på mängder av spännande kunskap. Denna gång kan ännu fler delta, eftersom vi sänder hela programmet online!

Välkommen att under en förmiddag inspireras av exempel från Microsoft, Volvo Cars och Humana, som delar med sig erfarenheter kring digitala verktyg, globalt samarbete, förändringskommunikation och mycket annat som är viktigt vid en digital omställning till framtidens arbetsliv.

Digitalisering är en självklar del för att öka konkurrenskraften i näringslivet. Nu sätter vi fokus på de möjligheter som erbjuds när det gäller kommunikation inom företag. Ett område som är högaktuellt och blev en livlina när pandemin medförde jobb hemifrån, satte stopp för resor, konferenser och andra fysiska möten. Dagens intressanta keynote speakers och paneldeltagare har en enorm samlad kunskap och erfarenhet i ämnet och bjuder på både smarta insikter och lyckade exempel. En gemensam nämnare är att sätta människan i centrum och med teknikens hjälp få medarbetare att komma närmare varandra och skapa en effektivare arbetsplats.

När: 20 november, kl 9:00–11:30
Var: 
Online
Osa: senast den 18 november

Läs mer och anmäl dig här.