Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Passa på att ta bilder till er verksamhet!

bildN består av två proffsfotografer med lång erfarenhet av uppdragsfotografering.
Vi engagerar oss för att alltid ge det lilla extra för att skapa bilder som lyfter ditt budskap.

På grund av läget just nu så finns det gott om utrymme för att boka oss, dessutom är det just nu bästa årstiden för fotograferingar.

Bygg er egen bildbank med unika bilder

Passa på att bygga upp er egen bildbank med professionella bilder som ni kan använda på webben, i annonser, pressmeddelanden, nyhetsbrev, trycksaker med mera. Bilderna tas på plats hos er eller i studio och håller samma höga kvalitet rakt igenom.

När bildN bygger er bildbank har ni direkt tillgång till era egna unika bilder som kan användas i alla sammanhang. Professionellt tagna bilder förstärker ert varumärke. Era kunder inspireras och det blir tydligt vad ni erbjuder. Bilder är viktiga, de berättar något om ert företag.

Hör av er till Pia på bildN så berättar jag mer.

Se mer… https://www.bildn.se/bygg-egen-bildbank/

Investera i snygga CV-bilder

Låt bildN hjälpa er med CV-bilder och personalporträtt med professionell kvalitet. Bilder på medarbetarna är företagets ansikte utåt i den digitala världen. Man brukar säga att personalen är företagets viktigaste resurs, och att visa då upp dem på bästa sätt visar också att ni tar medarbetarna och ert varumärke på allvar. Står ni för kvalitet i det ni gör, så bör även era medarbetares CV-bilder hålla kvaliteten.

Genom att anlita en proffsfotograf får ni perfekta bilder, välkomponerade med rätt ljus och bildförhållanden. bildN har lång erfarenhet av att ta personalporträtt som lyfter fram era personligheter. Vi tar bilderna under en porträttsession, bilderna anpassas sen för att passa perfekt till era CV. Varje uppdragsgivare får sin egen stil på bilderna så man ser att de hänger ihop.

Hör av er till Pia på bildN så berättar jag mer.

Se mer… https://www.bildn.se/cv-bilder-personalportratt/