Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Nobel talks 16 mars – Samarbete för snabb industriutveckling.

Nobel talks är lunchseminariet som förenar lunch och diskussion i en skön blandning. Vi uppmärksammar det regionala näringslivet, den offentliga sektorn och den framstående forskning som finns i regionen.

Under en timme delar vi erfarenheter, ny kunskap, framtida inspel och diskussioner som förhoppningsvis föder idéer och möjligheter till samarbeten och innovationer.

Den här gången handlar Nobel talks om betydelsen av samarbete för att få till en snabb och hållbar industriutveckling i regionen. Vi berättar om de strategiska samarbeten vi utvecklat tillsammans med flera organisationer utanför Örebroregionen, för att kunna ge ditt företag ett komplett erbjudande. Oavsett vilka frågor du har eller utmaningar du står inför, har vi idag kollegor som kan hjälpa ditt företag att utvecklas.

Inbjudna aktörer är Christer Karlsson från IMA (Innovative Materials Arena), Anna Bird från MITC (Mälardalens Industrial Technology Center) samt Lisa Virén, Region Örebro län.

Vi ser fram emot en aktiv timme där vi får möjlighet att både lyssna och diskutera, bl a utifrån förutsättningar och möjligheter att ta spännande innovationer vidare.

Anmäl dig här.

För ev frågor: helena@alfrednobelsp.se

VARMT VÄLKOMMEN!

Utblick. Omvärld. Insikt. Talks.