Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Leading ladies i Västerås 20180927

Leading Ladies är ett event för kvinnor som ger dig inspiration, energi, kunskap och en hel del tänkvärt att ta med dig hem. Leading Ladies är helt enkelt till för dig som vill boosta ditt liv med mål och mening! I en flärdfull miljö möter du nya vänner som också vill nätverka och känna sig som en Leading Lady. Leading Ladies arrangerades för första gången i Västerås 2015 av Client Event tillsammans med lokala samarbetspartners.

Kvällens evenemang kommer att bli något utöver det vanliga! Förutom fantastiska talare, modevisning och underhållning kommer utställarna också att erbjuda tävlingar och fina specialerbjudanden under kvällen.

Tareq Taylor

Tareq är kock och har vunnit Kockarnas Kamp 2017 på TV4, medverkat i ett flertal TV-program i Sverige och även i BBC, skrivit flera kokböcker och driver populära Malmö Slottsträdgårdens Kafé samt Kockeriet. Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte!

Birgitta Thörn

Birgitta Thörn, som grundade företaget Itrim 2003 kommer hålla en inspirerande och lustfylld föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta både din livsstil samt klimatet på jobbet och förbättra din relation till den älskade maten. Allvar varvat med humor, konkreta tips på att finna balans i livet.

Helena Ståhl

Helena Ståhl har praktiserat yoga i över 20 år och arbetar sedan 2012 som yogalärare på heltid. Helena lär oss rörelser för att vi på ett enkelt sätt ska kunna integrera yoga i vardagen. Helena kommer att guida genom djupandning samt övningar för ökad rörlighet i nacke, axlar och rygg.

Köp din biljett här!