Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Friskis&Svettis träningsbingo för Musikhjälpen - Häng på med hela arbetsplatsen!

Höj pulsen och inspirera kollegorna! Under december bjuder vi på Friskis&Svettis Örebro in dig och hela din arbetsplats till en träningsbingo till förmån för Musikhjälpen. En utmaning med många vinster – både för dig, din arbetsplats och för samhället. Häng på!

Vi har tagit fram en bingobricka fylld med aktiviteter för att inspirera till rörelse. Anta utmaningen och fyll en valfri rad. Alla som lyckas deltar i en utlottning av fina priser från oss och våra samarbetspartners. Brickan kostar 100 kronor och alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen.

Där du befinner dig
Tufft, lugnt, ute eller inne. Alla aktiviteter går att utföra efter egna förutsättningar. Passen finns online och i viss mån även på plats på Friskis*. Välj en eller flera rader på brickan som passar och kör!

Ge bort inspiration
I tider som dessa kan extra inspiration behövas. Vi behöver också värna om vår och andras hälsa. Beställ brickor till hela arbetsplatsen så har ni har en rolig gemensam utmaning att utföra. På distans men ändå tillsammans.

Bidra dubbelt upp
Årets tema för Musikhjälpen är ”Ingen ska lämnas utan vård”. Här bidrar ni genom att skänka pengar till insamlingen, men även genom er egen träning. Genom att hålla er friska så kan vårdens resurser gå till dem som verkligen behöver den.

Försäljningen startar den 2 december och slutar den 20 december. Utmaningen kan genomföras under hela månaden.

Du hittar mer information och beställer brickan på vår hemsida från och med den 2 december.

*Vi följer utvecklingen och anpassar oss efter de gällande restriktionerna. Kolla vad som gäller här.