Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

FOTO-WORKSHOP 8 MARS 2020

Nu är det dags för årets första foto-workshop! Vi börjar ute vid Ängsö slott utanför Västerås, det är ett naturreservat som är mycket naturskönt med massor av vackra stigar att promenera runt på med din kamera i högsta hugg!

Om du inte har vart med på en av mina fantastiskt roliga fotopromenader (fotoutbildningar) tidigare så skall jag berätta lite hur det går till.

Alla är varmt välkomna, en del har deltagit med sin mobilkamera och är fanatiska med att lära sig hur de tar bättre bilder med sin mobiltelefon andra en compact digital kamera samt flera har med sig sin DSLR digitala kamera med en eller flera olika objektiv med sig så de kan byta objektiv under fotograferandet. Det vi alla har gemensamt är vår passion för foto!

Ta med dig egen fotoutrustning.

Du har med dig bekväma skor för vi kommer inte att stå stilla utan vi rör på oss, ha kläder efter väder, vi är utomhus hela tiden. (som någon vuxen sa när man var liten, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ;))

Vi promenerar tillsammans.

Vi pratar och diskuterar foto medan vi rör oss genom ett förutbestämt område, vi fotograferar tillsammans, man fotograferar när man själv känner för det.

Vill du träna eller lära dig något specifikt så nämn det så fixar vi det på plats om det finns möjlighet till det. (bara det inte kräver studio blixtrar så kan vi fixa det mesta, men just studio blixtrar brukar jag inte ha med mig, men kan så klart göra en specifik foto-workshop specificerat för det)

Ju fler frågor du ställer desto mer kan jag dela med mig utav min fotokunskap. Just för att ni alla deltagarna kan vara på lite olika nivåer så är det lättare att hjälpa er när ni ställer frågor.

Jag brukar alltid börja med att ställa lite frågor till er för att jag skall få en förståelse för den kunskap du har.

Är det många nybörjare tex. så går jag igenom grunderna och de foto regler som finns som är bra att veta. Jag ser även till så att alla vet hur de väljer fokus punkt med sina kameror innan vi börjar vår vandring.

Första fotopromenaden för 2020 sker utanför Västerås vid Ängsö slott.

Dag: Söndagen 8 Mars, 2020
Tid: kl. 10.15-12.15
Mötes plats: Ängsö slotts parkering
Pris: 750kr inkl moms./per person betalas när du bokar din plats.

Begränsat antal platser så att jag kan hjälpa alla på er egna foto kunskapsnivå!

Vi promenerar runt Ängsö naturreservat.

Vi träffas vid parkeringen vid Ängsö och rör på oss i området det finns mycket vackert att fotografera och stigar att utforska.

  • Du tar med dig din egna fotoutrustning du önskar använda och orkar bära på.
  • Bekväma skor är bra, kläder efter väder (vi är utomhus hela tiden)
  • Ta med vatten om du blir törstig.

Endast förbokningar är möjliga. Boka din plats genom att mejla mig: info@shippeyphotography.com så skickar jag dig en faktura så att du kan säkra din plats.