Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Certifiera dig som styrelseledamot

Certifiera dig som styrelseledamot

Rätt fokus i styrelsearbetet, den 12 och 19 november,  i Örebro

Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet.

Lärarledd utbildning där vi blandar teori och praktik. Grupparbeten, case och hög interaktivitet erbjuds bland deltagare och våra ackrediterade lärare. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete.

Utbildningen är uppdelad i fyra block som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning: hur du får rätt styrning, rätt bemanning, rätt inriktning, samt ett mer praktiskt avsnitt om rätt arbetssätt som även berör ansvarsfrågan.

För vem?
Primärt vänder sig utbildningen till styrelseledamöter, blivande styrelseledamöter, ägare, ledningsgrupper och valberedningar. Men självklart kan även ekonomichefer, rådgivare, jurister och andra specialister ha nytta av utbildningen att fördjupa sina styrelsekunskaper för att tillföra värde till verksamheter eller i sina styrelseuppdrag.

Styrelseakademien Örebro

Läs mer och anmäl dig HÄR >>https://www.styrelseakademien.se/utbildningar/ratt-fokus-i-styrelsearbetet-sme?occasion=22ca62fa-256f-ee11-9ae7-0022489c26a5