Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Campusmässan 2022

Campusmässan är tillbaka! På Örebro universitets största arbetsmarknadsmässa kan du som är arbetsgivare träffa studenter från över 80 olika utbildningsprogram och knyta värdefulla kontakter inför framtidens kompetensförsörjning.

För dig som varit på Campusmässan förut kommer det mesta kännas ganska bekant. Nytt för i år är dock att kontaktsamtalen helt kommer flytta över i det digitala rummet. Under den digitala Campusmässan 2021 märkte vi att kontaktsamtalen faktiskt fungerar precis lika bra digitalt, och många utställare och studenter önskade att vi skulle fortsätta med det - något som vi givetvis lyssnat på.

Vi är också väldigt glada att kunna erbjuda kontaktsamtal som en del av samtliga monterpaket, och inte något ni betalar extra för. Digitala kontaktsamtal innebär att ni som utställare inte behöver skicka extra personal till mässan eller springa mellan monter och mötesrum för att hinna med. Man deltar enkelt från den plats där man känner sig mest bekväm!

Hör av dig till oss om din verksamhet kan erbjuda studenterna anställningar, praktikplatser, VFU, examensjobb, traineeplatser eller liknande.

Campusmässan 2022 är den 2 februari kl 10-16.
Läs mer och anmäl dig här!