Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Årets mest välgörande hockeymatch

Välkommen till årets sista hemmamatch i playoffserien: 

VIK-Timrå tisdag den 17 mars. 

Det kan bli en riktig kvalrysare. Eller årets absolut sista hemmamatch. Oavsett lovar vi en helkväll med rafflande playoff-hockey, god mat och dryck, hockeysnack och trevligt sällskap. Alla biljettintäkterna går som vanligt oavkortat till välgörande ändamål. Bara det gör det värt att gå.

Ett hinder för att börja spela hockey kan ofta vara ekonomi. Alla har inte möjligheten att köpa den utrustning som krävs för att deras barn ska kunna få testa på sporten. VIK har i flera år erbjudit låneutrustningar, så att barn kan få pröva på att spela hockey utan att det blir jättedyrt direkt. Som ett led i klubbens satsning på social hållbarhet, Ett Gulsvart Hjärta, jobbar VIK därför på att få in fler utrustningar för att göra sporten tillgänglig för fler barn som bor i Västerås med omnejd.

Så köp biljetter till denna VIP-kväll och du bidrar till en hel låneutrustning per biljett vilket gör att fler barn kan prova att spela ishockey.

Detta ingår i Låneutrustningen:
Träningsväska, Benskydd, Armbågsskydd, Axelskydd, Skridskor, Hjälm, Klubba och Handskar. Butikspris på detta är 3.400 kr, så stort tack Intersport för er insats att minimera priset per utrustning.

Upplägg:
17.15: Basreklam bjuder på fördryck och mingel i Sunstop Lounge.

17.45: Till bords. Lämplig dryck står Öbergs Färg för.

18.15: Hockeysnack med underbara Per Bäckman.

18.50: Intro på isen.

19.00: Nedsläpp

19.30: Första pausen. Kaffe och efterrätt i Sunstop Room. Vill du ha nån liten dryck till Bjuder Francks Kylindustri på den.

21.15: Matchen slut.

Pris per person – 1 280 kr plus moms (1 600 kr inkl) för hockey, mat, dryck, Bäckman och låneutrustning.

Betalning sker via faktura.
Anmäl dig/er på: www.bra-aw.se

 


Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla.