Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Årets hjärtliga julklapp

Årets julklapp har en mottagare men sprider glädje åt tre olika håll – till dig, till dina medmänniskor och till samhällets mest utsatta kvinnor.

Ge din respektive, dig själv eller dina vänner möjligheten att prestera bra i alla delar av livet; på jobbet, med sin partner, med barnen och på sin övriga fritid.

Med hjärta och hälsa i fokus ger idrottsprofilerna Mats Pettersson och Claes Hellgren en inspirerande föreläsning om hur vi blir mer välmående och hur du och dina medmänniskor blir det vinnande laget, där laget kan vara både kollegorna och familjen.

Alla önskar sig ett liv i harmoni, där tillkortakommanden uppvägs av styrkor i andra sammanhang. Att inte känna sig tillräcklig i hemmet där barn, partner, städning och kanske husdjur blir lidande av att du ägnar för lite tid åt dem, är något många av oss känner igen. Och att dessutom försöka prestera på arbetet, leverera i tid och visa framfötterna kan verka omöjligt.

Men om vi sköter vår kropp "går systemet bättre" och vi både mår och presterar bättre.

-Ge bort något och få något på samma gång.

Alla pengar oavkortat till lokal välgörenhet genom Västerås stadsmission.

 

Mer info och biljetter hittar du på www.bra-aw.se

 


Bra-aw är Företagsvolontärernas aktiviteter där alla pengar oavkortat går till olika idéella lokala organisationer som arbetar för ett bättre Västerås för alla.