Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Anrik byggnad vinnare av Swecos hållbarhetsworkshop

"Efter corona – full fart framåt i klimatarbetet" var temat när Mattias Goldmann, hållbarhetschef på Sweco, gästade Handelskammarens promotionmorgon den 24 april.

- Vad händer när vi tagit oss igenom den pandemi vi befinner oss i och kan blicka framåt? Omställningen behöver ha gröna förtecken, dels för att vi har klimat- och hållbarhetsmål som måste uppfyllas och dels för att vi ska vara ledande i omställningen till ett mer hållbart samhälle, sa Mattias Goldmann under morgonen.

För att hjälpa till i omställningen till en mer hållbar värld lottade Sweco ut en hållbarhetsworkshop genom en tävling i syfte att hjälpa ett företag vidare i sitt hållbarhetsarbete. Stort grattis till Adolf Lindgrens stiftelse för jordbrukare som vann!

- Vår stiftelse äger en gammal och anrik fastighet som vi vill ska leva gott i 100 år till. Vi vill kombinera tradition med nytänkande, ny teknik och hållbara lösningar och tack vare hållbarhetsworkshopen är vi flera steg närmare att bevara byggnaden, säger Jenny Ågren på Adolf Lindgrens stiftelse för jordbrukare.

Är du också intresserad av en hållbarhetsworkshop för att komma vidare i ert hållbarhetsarbete?
Kontakta Johan Arvidsson, johan.arvidsson2@sweco.se, för mer information.

Missade du promotionmorgon med Mattias Goldmann den 24 april? Se sändningen här: https://www.facebook.com/HandelskammarenMalardalen/videos/2911478015639698/