Handelskammaren Mälardalen

Medlemsnyheter

Ampilio botar din digitala ångest

I takt med att konkurrensen hårdnar och transparensen ökar så ställs du och ditt företag inför nya utmaningar. Förr var livslängden på ett företag i snitt sextio år och nu är den nere i 16 år. Så vilka är det då som går ut som vinnare? Jo, de företag som bäst kan förklara för sina kunder varför man ska välja just dom.

Ampilio skapar digital framgång åt företag genom att följa kundernas köpresor som nu är digitala och omfattar många olika medier som t ex Google, Facebook, Instagram och Hemsidor. Förr räckte det med att man ringde den lokala tidningen när man ville nå sina kunder. Nu krävs det ett helhetstänk för att nå ut till nya kunder och behålla kunderna över tid. Det som är gemensamt för alla företag oavsett bransch är att hemsidan är central. Såväl för information, service och merförsäljning till befintliga kunder som säljkanal för nya kunder. Visste du t.ex att över 90% av B2B-besluten nu tas online.

Vi hjälper dig att identifiera och analysera dina kunders köpresor som leder till den bästa lösningen för just ditt företag. Ampilio består av 15 stycken digitala strateger och konverteringsexperter vilket leder till att du bara behöver en leverantör för att bygga en säljande hemsida, förbättra ranking och konvertering på Google och öka kundnöjdheten på Facebook och Instagram. Tack vare att vi jobbar med alla stora medier som dina kunder befinner sig på varje dag så säkerställer vi att din medieplan är optimerad för just dina mål och förutsättningar.

Vill du bli kvitt din digitala ångest? 

Boka in en kostnadsfri rådgivning med en av våra digitala mediestrateger.

 https://www.ampilio.se       021 - 444 02 20

Några av de som vi hjälpt att framtidssäkra är: Toyota,  Mercedes, Västanfors Hus, Royale, Nerikes Glasmästeri, Lönnbergs Måleri, Caravan, Husby Tak m.fl m.fl

Ampilios grundare Simon Ekberg och Peter Bergdahl håller ofta föreläsningar och utbildningar på skolor och universitet som här på MDH.